Leder du efter en anderledes sport?

I Århus Baseball Softball Klub spiller vi en anderledes sport, end hvad du måske har prøvet før. Baseball og Softball er i Danmark "underdog-sportsgrene" og ikke noget de fleste kender meget til. Dog er Baseball og Softball fantastiske alternativer til de mere gængse sportstilbud man kan finde i Danmark.

Grundlæggende anderledes

Baseball og Softball er grunlæggende anderledes end de fleste sportstilbud man kan finde i Danmark. Baseball og Softball er et "Bat and Ball"-spil, som bygger på nogle af de samme principper som rundbold, men er alligevel så meget anderledes at de ikke helt kan sammenlignes. I Baseball og Softball blvier man god hvis man arbejder på sin teknik, fremfor sin motion. Motionen kommer som en naturlig del af spillet, men man behøver altså ikke være født som maraton-løber for at kunne få succes i Baseball og Softball.

Nemt at komme igang

De teknikker og færdigheder man skal kunne i Baseball og Softball for at kunne komme igang er så grundlæggende naturlige for de fleste at man hurtigt kan komme igang. Man skal lære at kaste, gribe, løbe, tænke og svinge et bat. Kan man det, kan man spille Baseball og Softball. Kan man ikke, kan man lære det.

I Århus Baseball Softball Klub gør vi meget ud af at inkludere nye spillere, da vi ved, at alle kan lære det. Når du kommer til træning vil du finde en trænene rolle i alle dine medspillere, som er ligeså interesserede i at du bliver god, som dig selv.

bevist til at være et efterspurgt alternativ

De fleste der spiller Baseball eller Softball i Århus Baseball Softball Klub har tidligere spillet en anden sportsgren, men følte ikke rigtig det var dem. Baseball og Softball tilbyder noget andre sportsgrene ikke kan og det er derfor vi eksisterer. Måske er det noget for dig?