Baseball for børn

Kom og spil med os.

Junior træning mandag & onsdag fra 16.30—18.00

Baseball og amerikansk rundbold er ikke alene god motion og koordination, det er også super sjovt.  Vi har et rigtig godt fællesskab og passer på hinanden, så alle har det sjovt til træning og kamp. Vi er imellem 7 & 15 år og vi spiller sammen både drenge og piger - hvilket giver et rigtig godt trænings-miljø, både på og uden for banen. Det sjoveste er vores ”family days”, hvor forældre spiller med eller når de voksne baseballspillere kommer lidt for tidligt til deres træning - så spiller de med os og løber baglæns mellem baserne, så vi også har en chance for at vinde.

Sidste sommer var TV2 Østjylland på besøg, som du kan se på videoklippet her nedenunder. Kom og vær med til vores træning og se at man kan faktisk godt kan gå til rundbold i Aarhus.

Velkommen :)

I Århus Baseball Softball Klub kan man gå til Amerikansk Rundbold fra man er 6 år gammel. De fleste skifter til Baseball eller Softball når de bliver ældre, hvilket er en naturlig overgang, da Amerikansk Rundbold er opbygget om de samme teknikker og grundlæggende regler.

Amerikansk Rundbold er sjovt for alle børn og fordi Amerikansk Rundbold minder så meget om Baseball og Softball er det samtidig en sport hvor alle børn hurtigt kan opleve succes. Amerikansk Rundbold giver god motion, men er ikke mere krævende end barnet selv kan klare. Det handler om at lære motoriske færdigheder, som kan bruges hele livet. Det betyder at man, efter sin første træning, kommer hjem med en god fornemmelse i maven og er endnu mere motiveret for at komme igen.

Amerikansk Rundbold er for mange børn også tilpas anderledes og tilpas Amerikansk, til at man måske kan kalde det "sejt".

Hør mere om Amerikansk Rundbold her:

Kunne du godt tænke dig at lege med? Så skriv til Hej@AarhusBaseball.com

Med venlig hilsen
Juniorspillerne