Amerikansk Rundbold - Spil Amerikansk Rundbold i Aarhus

Amerikank Rundbold er den sport de yngste spiller i Århus Baseball Softball Klub. Det er en sport der er nem at komme igang med og Amerikansk Rundbold har vist sig hurtigt at give succesoplevelser til børn hurtigere end måske nogen anden sport.

Amerikansk Rundbold er vores svar på "lilleput-Baseball" og en god sport der styrker børns indlæringsevne. Det er samtidig en holdsport, hvor man ikke kan kan få succes ved at fokusere på individuel præstation, da sejren kommer fra holdets evne til at samarbejde.

Spil Amerikansk Rundbold med Århus Baseball Softball Klub

I Århus Baseball Softball Klub kan man gå til Amerikansk Rundbold fra man er 6 år gammel. De fleste skifter til Baseball eller Softball når de bliver ældre, hvilket er en naturlig overgang, da Amerikansk Rundbold er opbygget om de samme teknikker og grundlæggende regler.

Fordi Amerikansk Rundbold minder så meget om Baseball og Softball er det samtidig en sport hvor inaktive og overvægtigt børn hurtigt kan opleve succes, som man måske kan have udfordringer med i sportsgrene som Fodbold og Håndbold. Amerikansk Rundbold giver god motion, men er ikke mere krævende, udholdningsmæssigt, end barnet selv kan klare. Det betyder at man, efter sin første træning, kommer hjem med en god fornemmelse i maven og er endnu mere motiveret for at komme igen.

Amerikansk Rundbold er for mange børn også tilpas anderledes og tilpas Amerikansk, til at man måske kan kalde det "sejt".