Man kan godt gå til Rundbold i Danmark – Amerikansk Rundbold!

Rundbold er en kendt sport i Danmark og noget som alle har spillet: Enten i frikvarteret, til familefester eller i parken. Amerikansk Rundbold er Baseball og Softballs svar på en videreudvikling, som er sjov og inkludere børn i alle aldre.

I Århus Baseball Softball Klub spiller de yngste Amerikansk Rundbold. Det gør de fordi de har et ønske om at spille Baseball eller Softball når de engang bliver ældre, men også fordi det er et fantastisk alternativ til de mere kendte sportsgrene som fx. Fodbold og Håndbold. 

Amerikansk Rundbold kan noget som mange andre sportsgrene ikke kan. Fordi Amerikansk Rundbold er bygget om om de samme sportslige principper som Baseball og Softball, inkludere Amerikansk Rundbold i et større omfang fx. inaktive og overvægtige børn. Det er samtidig en sport der giver succesoplevelser til børn der ikke før har oplevet succes med sport. Det er måske fordi spillet læner sig mere op af leg med motion end motion med leg.

Hvis man er god til Rundbold kan man hurtigt komme igang med Amerikansk Rundbold - men man kan samtidig sagtens blive god til Amerikansk Rundbold uden at have specielle sportslige evner. Derfor er Amerikansk Rundbold et godt tilbud til alle børn.

Læs mere her: