SPIL BASEBALL I AARHUS

Spil Baseball i Aarhus og bliv en del af Århus Baseball Softball Klub. 

Baseball er et Amerikansk boldspil, som til forveksling kan minde lidt om det velkendte "Rundbold". Baseball kan man måske bedre beskrive som "Rundbold for viderekommende". Det er en sport, med mange forvirrende regler, uvant udstyr og sit helt eget sprog. Men selvom Baseball kan virke forvirrende og uoverskeligt at forestille sig selv spille, er det en sport alle kan være med til: Børn, unge og voksne.

Baseball

Baseball bliver kaldt for "Americas Past Time" og det gør den måske ikke kun fordi det er den mest populære sport i USA, men også fordi de grundlæggende elementer i spillet er så intuitivt naturlige. At kaste en bold og svinge et bat er relativt nemt at lære, da begge bevægelser bunder i samme teknik. Teknikken kan de fleste allerede og med lidt finjustering kan alle spille baseball på et niveau der sjovt og giver succesoplevelser. Især børn kan få stor gavn af sporten - bla. ved at træne finmotorik og få selvtillid.

 

kropsbygning og fysik

Baseball er nok en af de eneste sportsgrene hvor din medfødte fysik ikke nødvendigvis behøver at være til hæmmelse for din succes som Baseballspiller. Er du høj, lav, bred eller tynd gør det ikke en forskel for om hvorvidt du kan spille baseball.

Baseball er en sport, hvor holdet er opbygget af forskellige "specialister" der spiller hver deres position. Den hurtige har sin egen plads, den stærke har sin plads, den høje har sin plads osv. osv.

For børn kan dette være en skelsættende faktor for at vælge Baseball. Nogle børn føler hurtigt nederlag, hvis man ikke kan følge med ens holdkammerater i f.eks. fodbold eller håndbold, fordi man måske ikke er atletisk eller har god kondi. Du får god motion og forbedret kondi i Baseball, men du bliver ikke straffet for at være i dårligere form end de andre.

 

Udstyr

I Baseball bruger man specielt udstyr: Handske, Boldtræ, bolde osv.. Århus Baseball Softball Klub har alt udstyr som kan lånes. De fleste ønsker at købe deres eget udstyr, hvilket vi gerne hjælper med. Det kan være en fordel at investere i et par fodboldstøvler, så man står bedre på grusbanen og ude i græsset. Klubben har ikke sko til udlån.

 

Uniformer

I Baseball spiller vi med anderledes uniformer. Klubben har uniformer man kan låne, men man har også muligheden for at købe sin egen, med eget rygnavn. Til træning kan man sagtens spille uden rigtig Baseball-tøj. De fleste træner i almindelige jogginbukser og en T-shirt. Ønsker man Baseball-tøj til træning kan vi også rådgive om kvalitet, køb og webshops.

 

Bliv en del af holdet

Hvis du er interesseret i at spille Baseball skal du blot tilmelde dig vores klub på følgende side: