SPIL Softball I AARHUS

Spil Softball i Aarhus og bliv en del af Århus Baseball Softball Klub. 

Softball er et Amerikansk boldspil, som minder lidt om Baseball. Softball spilles med en større bold, men er tilgengæld kendt for at være et hurtigere spil end Baseball. Softball kan samtidig også sammenlignes lidt med det danske spil "Rundbold" dog er Softball en aktiv og udfordrende sport.

Softball

Softball udsprang fra det velkendte Baseball tilbage i 1887, kort tid efter Baseball blev opfundet. Det siges at spillet blev opfundet som et indenddørs alternativ til Baseball, som først blev spillet med en boksehandske som bold og et kosteskaft som bat. Boksehandsken er grunden til at vi idag kalder det for "Softball" selvom bolden ikke er blødere end en Baseball. Idag spiller man Softball hovedsageligt udendørs og i to versioner: Slow Pitch og Fast Pitch. Når man i Danmark siger "Softball" så taler man om Fast Pitch Softball medmindre man specificere "Slow Pitch Softball".

 

kropsbygning og fysik

Softball er ligesom Baseball en sport hvor man nemt kan få succeoplevelser, uden at være atletisk bygget eller måske have kondi til at løbe et maraton. Dog er de fleste enige om at Softballs mindre bane og hurtigere spil, bidrager til at sporten er mere fysisk hård en baseball. Softball er en genial sport at prøve kræfter med, hvis man er sportsinteresseret, men ikke rigtig har fundet "sin sport". Softball er udfordrende og sjov, nem at komme igang med, men også en sport man altid kan blive bedre til.

Softball har samtidig også vist sig at være en sport der falder i specielt god jord for personer der ikke ser sig selv som "sportsnørder" eller sportsfolk. Det er en sport der kræver af dig, lige præcis hvad du kan give. Med andre ord er det en sport hvor intensiteten af spillet øges i takt med dine kompetencer.

 

Udstyr

I Softball bruger man specielt udstyr: Handske, Aluminiumsbat, bolde osv.. Klubben har alt udstyr som kan lånes. Ønsker man selv at købe sit eget udstyr hjælper vi gerne med at finde det rigtige. Klubben har ikke sko som kan udlånes og vi anbefaler at man investerer i et par sko med knopper. Det kan være fodboldsko f.eks.

 

Uniformer

Det er muligt at låne uniformer af klubben og ønsker man sin egen er der også mulighed for at købe en uniform med eget navn på ryggen. Kontakt din træner for mere information.

 

Bliv en del af holdet

Hvis du er interesseret i at spille Softball skal du blot tilmelde dig vores klub på følgende side: