Bliv en del af Århus Baseball Softball Klub

Århus Baseball Softball Klub, Baseball Team (Left) and Herning Trolls Baseball Club (Right)

Århus Baseball Softball Klub, Baseball Team (Left) and Herning Trolls Baseball Club (Right)

 

Bliv en del af en klub der lægger vægt på "Holdet".

Århus Baseball Softball Klub er en af de ældste klubber i Danmark, grundlagt i 1985 og drevet udelukkende af frivillig arbejdskraft. "Holdet" i Århus Baseball Softball klub er ikke kun Baseballholdet, Vores Mix-Dame-Herre-Softballhold, Dame-Softballholdet eller Juniorholdet. "Holdet" er klubben og alle der er en del af den. Forældre, Frivillige, Stam-tilskuere, Spillerne og Bestyrelsen er alle lige vigtige for at sikre at vores klub kan overleve.

Janteloven er et godt eksempel på hvordan en forening som Århus Baseball Softball Klub kan overleve. Citatet; "Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os.", kan virke barsk og demotiverende for nogle. Men hvis du læser imellem linjerne, kan vi finde noget positivt frem: "Vi er alle lige gode", ville være den non-aggresive udgave. Formanden i klubben er ikke nødvendigvis den bedste til alt hvad der skal gøres, for at en forening som vores kan køre glat. Juniorspilleren i outfielden, kan samtidig være ham der har den bedste idé til hvordan vi får flere tilskuere til vores hjemmekampe.

"Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os." er sandt, hvis vi læser "Du" som individualitet og siger "Os/Vi" istedet for "Hold": "Vi er bedre end dig" og det er faktum: Holdet vil altid vinde over individet.

Navn *
Navn
Fødselsdato
Fødselsdato
Hvordan vil du blive en del af holdet?