American Days - Aarhus skal spille Baseball

I det kommende år vil du kunne opleve en øget indsats for at få flere Aarhusianere til at spille baseball, når Århus Baseball Softball Klub arrangerer en række events med det formål at udbrede kendskabet til sporten.

American Days

American Days

Som led i en større plan for vækst i medlemstallet, og et generelt ønske om at flere danskere skal stifte bekendtskab til Baseball og Softball, inviterer Århus Baseball Softball Klub til "American Days".

American Days er ÅBSK's forsøg på at forvandle hele 2018 til et stort åbent hus, hvor du blandt andet kan stifte bekendtskab med sportsgrenen igennem; Åbent Hus-arrangementer, Hjemmekampe, Events og meget mere.

De første datoer for de indledende arrangementer er allerede på plads:

6. April - Junior Åbent Hus

7. April - Softball Åbent Hus

8. April - Baseball Åbent Hus

13. April - Åbent Hus i samarbejde med International Community

Hjemmekampe på Åbrinkvej 11

Udover vores åbent hus-arrangementer vil vi også stille klar til at du kan prøve sporten, til vores hjemmekampe. Vi ligger altid lidt udstryr frem til børn og voksne, så man kan prøve at kaste en boldt eller batte på tee. Dertil arrangerer vi "Ball for All"-kampe efter udvalgte hjemmekampe, hvor publikum kan spille en forsimplet udgave af baseball.

Følg med på Facebook for at se hvornår der er hjemmekampe.

Ses vi?

Vi håber på at se mange nye ansigter og du er meget velkommen! Kan du ikke komme til et planlagt arrangement, er du også mere end velkommen til at kigge forbi vores træning. Læs mere her: